EWMA HEADER
Dansk Netværk
for Lymfødem
EWMA HEADER


bispebjerg Hospital Logo

Dansk version af best practice for behandling af lymfødem

Dansk Netværk for Lymfødem har udarbejdet et overblik over de vigtigste pointer fra "Best Practice For The Management Of Lymphoedema. International Consensus" fra 2006, som bygger på den bedst tilgængelige evidens inden for diagnostik og behandling af lymfødem.

Download pjecen her (pdf)

Formålet med denne pjece er at udbrede kendskabet til lymfødem, samt at sikre behandlingstilbud af høj faglig kvalitet på tværs af geografi og sektorer. Anbefalingerne omhandler også nationale forhold, herunder bestemmelser om hjælpemidler i henhold til den gældende servicelov.

Udarbejdelsen og distribueringen er støttet af Helsefonden og Aase, Ejnar Danielsens Fond og en donation uden tilknyttede betingelser fra Specialbandager. Den er et delelement i et samlet projekt til forbedring af den tværsektorielle indsats for lymfødem patienter i Danmark, som DNL/DLF påbegyndte i 2013. Dette projekts hovedformål er at formidle viden om lymfødem til terapeuter, praktiserende læger, patienter og beslutningstagere og derved sætte fokus på bedre udredning, henvisnings- og behandlingsforløb for patienter med lymfødem.

Det originale, internationale konsensus-dokument fra The International Lymphoedema Framework (ILF) blev udarbejdet i 2006 og er siden blevet fulgt op af kompendier med fokus på specifikke områder inden for konsensus om behandling af lymfødem, fx kompression og kirurgiske indgreb.

 

GENEREL INFORMATION


Download pjecen "Best practice for behandling af lymfødem" her (pdf)

LYMFØDEMSEMINAR 2018 AFHOLDES TORSDAG 11. OKTOBER 2018

 

Sted: Bispebjerg Hospital - Uddannelsescentret


Bispebjerg Bakke 23

2400 København NV

Klik i menuen til venstre for mere information.

For alle henvendelser vedr. behandling af lymfødem kontakt venligst Dermato-Venerologisk Afdeling på Bispebjerg Hospital.


Kontakt information
 
Dermato-Venerologisk Afdeling og Videncenter for Sårheling
Bispebjerg Bakke 23
Indgang 4, 3.Tværvej
2400 Kbh. NV.

Tlf. Videncenter for Sårheling:
3531 2756
Mandag - fredag:
8.30 - 12.00

Sekretariat
CAP Partner
Nordre Fasanvej 113, 2.
DK-2000 Frederiksberg

Tlf. 70200305
Fax. 70200315

info@cap-partner.eu
www.cap-partner.euArtikel om lymfødem seminar 2009 (pdf):
Klik her

 

GOOS web-division